Работно облекло от дънков плат и фирма “Деним А-Я“ ЕООД – единственият негов производител в България

 

 

 

РАБОТНО ОБЛЕКЛО ОТ ДЪНКОВ ПЛАТ – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

 

Има много фирми в България и по света, които произвеждат работно облекло, но се изисква истинско майсторство да правиш работно облекло от дънков плат – това си е изключително тежка и отговорна задача. Защото, когато става въпрос за работно облекло от дънков плат, компромиси с качеството не са позволени.

Всъщност, когато говорим за работно облекло от дънков плат, трябва, преди всичко, да направим една кратка справка за същността и историческото развитие на т.нар. „деним” – другото (и може би – по-известно) наименование на дънковия плат.

Своеобразният предшественик на онова, което днес наричаме „деним”, е материя в индигов цвят, използвана още през 16 век в Индия – тя е била много популярна сред моряците, които са си шиели облекла от нея.

Ако се замислим, това е било едно от тогавашните проявления на сегашното работно облекло от дънков плат, макар че в нашето съвремие традиционното работно облекло от дънков плат обхваща доста по-широк кръг от хора, извършващи най-различни дейности в най-различни професионални сфери, а спецификите, свързани с неговите производствени процеси постоянно се усъвършенстват и променят, за да бъде бизнесът, занимаващ се с работно облекло от дънков плат, адекватен на пазарните условия и модерните тенденции в бранша.

В началото на 17 век започва производството и продажбата на деним в Италия. И може би вече се досещате кои са били основните потребители на тогавашното работно облекло от дънков плат – разбира се, че моряците. Те имали нужда от материя, която е достатъчно мека, за да се навива и достатъчно тънка, за да съхне бързо – тоест, имали са нужда точно от работно облекло от дънков плат.

Много хора днес остават с впечатлението, че денимът е предназначен само за създаването на т.нар. мода – дънки, якета, ризи, поли, рокли и други подобни артикули. Истината е, че в действителност дънковият плат е много здрав, удобен и модерен – това го прави многоподходящ за изработката на работно облекло.

Но пак повтаряме – да произвеждаш работно облекло от дънков плат е тежка и отговорна задача, с която не всеки би се справил. За да създаваш работно облекло от дънков плат се изиксва майсторство.

 

РАБОТНО ОБЛЕКЛО ОТ ДЪНКОВ ПЛАТ В БЪЛГАРИЯ И НЕГОВИЯТ ЕДИНСТВЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ – ФИРМАТА „ДЕНИМ А-Я” ЕООД

 

Нашата фирма „Деним А-Я” ЕООД е единственият производител на работно облекло от дънков плат в България. Високата функционалност, отличната кройка, използването на висококачествени материали и специализираното третиране на дрехите след ушиването им, са нашите пазарни предимства.

Мотото на „Деним А-Я” ЕООД е „Здраво, удобно и модерно работно облекло от дънков плат за всеки”.

Дълги години фирмата беше представител на гръцкия гигант, производител на платове деним - HELLENIC FABRIKS S. H.

Опитът и компетентността, придобити по това време, ни правят уверени в изработването на работно облекло от дънков плат. Произвеждането на работно облекло от дънков плат, независимо дали става въпрос за работен панталон, полугащеризон или друг тип артикули, изиксва изключително сериозна експертиза, много познания и готовност да продължаваш да се учиш и развиваш, съобразявайки се с пазарните тенденции. Само с желание работно облекло от дънков плат не би могло да се създаде.

В зависимост от работната среда и спецификата на извършваната дейност, ние предлагаме на нашите клиенти най-подходящия плат за изработката на тяхното работно облекло от дънков плат. Самият плат е изтъкан в различни сплитки и обработен по множество начини. Познанията ни в тази сфера са изключително важни, защото най-вече от тях зависи Вие да се сдобиете с най-подходящото и удобно за Вас работно облекло от дънков плат.

На нашия сайт, специално за Вас, нашите клиенти, сме обособили отделна категория за предлагането от нас работно облекло от дънков плат - тук можете да се запознаете подробно с различните разновидности на работно облекло от дънков плат, които произвеждаме.

Изборът е огромен, възможностите Ви на практика са неизчерпаеми. Само при нас можете да намерите в най-различни размери:

-работно облекло от дънков плат – работни панталони;

-работно облекло от дънков плат – работни полугащеризони;

-работно облекло от дънков плат – работни якета;

-работно облекло от дънков плат – работни комплекти DENIM (яке, панталон и шапка);

-работно облекло от дънков плат – работни комплекти (яке и полугащеризон);

Ние изготвяме работно облекло от дънков плат за Вас в зависимост от сезона и работата, която извършвате. Разполагаме с летни модели на всяко работно облекло от дънков плат, а също така и с ватирани модели на работно облекло от дънков плат за зимния период.

За да бъдат доволни всички клиенти, освен работно облекло от дънков плат в неговото многообразие и в традиционните размери, ние предлагаме и опцията „индивидуална поръчка”. Само трябва да ни донесете Ваша дреха, която искате да носите под формата на работно облекло от дънков плат, а ние ще се погрижим за останало във възможно най-кратки срокове.

С изброените неща обаче не се изчерпва понятието работно облекло от дънков плат. Ние разглеждаме всяко работно облекло от дънков плат  в неговата съвкупност, за да можем да Ви облечем в онова здраво, модерно и удобно работно облекло от дънков плат, за което винаги сте мечтали.

Именно затова предлагаме и шапки, тениски, обувки, работни ръкавици, ръкавици за заварчици, както и най-различни аксесоари – ципове, конци, копчета, ластици, мостри и други.

Отново за Ваше улеснение, на сайта ни сме направили и категория „Таблица с размери”, за да можете да се ориентирате по-добре в избора на най-подходящото за Вас работно облекло от дънков плат.

 

РАБОТНО ОБЛЕКЛО ОТ ДЪНКОВ ПЛАТ И НЕГОВИЯТ ЕДИНСТВЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ В БЪЛГАРИЯ „ДЕНИМ А-Я” ЕООД – НАШИЯТ МАГАЗИН, ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НИ И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

 

Освен от нашия сайт, можете да намерите най-доброто за Вас работно облекло от дънков плат директно на място в нашия магазин „Дънков свят”, намиращ се в гр. Казанлък, ул. "Генерал Столетов" № 12.

Освен това, както подобава на една модерна и развиваща се фирма, ние се стремим да бъдем активни и в социалните мрежи. Следете ни и във фейсбук – нищо чудно именно в страницата ни да намерите онова работно облекло от дънков плат, което винаги сте търсели.

Ние сме тук, за да може Вие да се сдобиете с вашето работно облекло от дънков плат.

Доверете ни се!