Работно облекло деним и Деним А-Я – единственият негов производител в България

 

 

РАБОТНО ОБЛЕКЛО ДЕНИМ – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

 

Има много фирми в България и по света, които произвеждат работно облекло, но се изисква истинско майсторство, за да правиш работно облекло деним – това си е изключително тежка и отговорна задача. Защото, когато става въпрос за работно облекло деним, компромиси с качеството не са позволени.

Всъщност, когато говорим за работно облекло деним, трябва, преди всичко, да направим една кратка историческа справка за същността и развитието на т.нар. деним – другото (и може би – по-известно) наименование на дънковия плат. Своеобразният предшественик на онова, което днес наричаме „деним”, е материя в индигов цвят, използвана още през 16 век в Индия – тя е била много популярна сред моряците, които са си шиели облекла от нея.

Ако се замислим, това е било едно от тогавашните проявления на сегашното работно облекло деним, макар че в нашето съвремие традиционното работно облекло деним обхваща доста по-широк кръг от хора, извършващи най-различни дейности в най-различни професионални сфери, а спецификите, свързани с неговите производствени процеси постоянно се усъвършенстват и променят, за да бъде бизнесът, занимаващ се с работно облекло деним, адекватен на пазарните условия и модерните тенденции в бранша.

В началото на 17 век започва производството и продажбата на деним в Италия. И може би вече се досещате кои са били основните потребители на тогавашното работно облекло деним – разбира се, че моряците! Те имали нужда от материя, която е достатъчно мека, за да се навива и достатъчно тънка, за да съхне бързо – тоест, имали са нужда точно от работно облекло деним.

 

 

РАБОТНО ОБЛЕКЛО ДЕНИМ Е НЕЩО, КОЕТО ИЗИСКВА МАЙСТОРСТВО И СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ

 

Много хора днес остават с впечатлението, че денимът е предназначен само за създаването на т.нар. мода – дънки, якета, ризи, поли, рокли и други подобни артикули. Истината е, че в действителност дънковият плат е много здрав, удобен и модерен – това го прави изключително подходящ за изработката на работно облекло деним.

Но пак повтаряме – да произвеждаш работно облекло деним е тежка и отговорна задача, с която не всеки би се справил. За да създаваш работно облекло деним се изисква майсторство, което не всеки притежава. Ако искаш да правиш работно облекло деним, трябва да си готов да проявиш специално отношение.

Сами разбирате, че за да се сдобиете с възможно най-качественото и удобно работно облекло деним, е абсолютно задължително да се доверите на доказани и опитни професионалисти, които в никакъв случай няма да Ви подведат.

Деним А-Я сме именно такива професионалисти!

 

 

РАБОТНО ОБЛЕКЛО ДЕНИМ И ДЕНИМ А-Я – НЕГОВИЯТ ЕДИНСТВЕН БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ

 

Нашата фирма  Деним А-Я  е единственият производител на работно облекло деним в България, като ние сме в сектора вече над 15 години. Високата функционалност, отличната кройка, използването на висококачествени материали и специализираното третиране на дрехите след ушиването им, са нашите пазарни предимства. Мотото на Деним А-Я е „Здраво, удобно и модерно работно облекло деним за всеки”.

Опитът и компетентността, придобити по време на дългогодишната ни практика, ни правят уверени в изработването на работно облекло деним. Произвеждането на работно облекло деним, независимо дали става въпрос за работен панталон, полугащеризон или друг тип артикул, изисква изключително сериозна експертиза, много познания и готовност да продължаваш да се учиш и развиваш, съобразявайки се с пазарните тенденции. Само с желание работно облекло деним не би могло да се създаде.

 

РАБОТНО ОБЛЕКЛО ДЕНИМ ОТ НАС – ДОКАЗАНО КАЧЕСТВО, ОГРОМНО РАЗНООБРАЗИЕ И СУПЕР ИЗГОДНИ ЦЕНИ

 

В Деним А-Я можете да намерите огромно разнообразие от артикули с отлично качество на възможно най-изгодните цени. В зависимост от работната среда и спецификата на извършваната дейност, ние предлагаме на нашите клиенти най-подходящия плат за изработката на тяхното работно облекло деним. Самият плат е изтъкан в различни сплитки и обработен по множество начини. Познанията ни в тази сфера са изключително важни, защото най-вече от тях зависи Вие да се сдобиете с най-подходящото и удобно за Вас работно облекло деним.

На нашия сайт, специално за Вас, нашите клиенти, можете да разгледате всички артикули на предлаганото от нас работно облекло деним – работно облекло деним, на което можете да се доверите безусловно. Изборът е огромен, възможностите Ви на практика са неизчерпаеми. Само при нас можете да намерите в най-различни размери:

 

  • работни панталони
  • работни полугащеризони
  • работни якета
  • работни комплекти DENIM (яке, панталон и шапка)
  • работни комплекти (яке и полугащеризон)

 

 

РАБОТНО ОБЛЕКЛО ДЕНИМ – ОЩЕ ОТ ДЕНИМ А-Я

 

Ние изготвяме работно облекло деним за Вас в зависимост от сезона и работата, която извършвате. Разполагаме с летни модели на всяко работно облекло деним, а също така и с ватирани модели за зимния период. Всички наши работните облекла са разработени съгласно нормите за безопасност на труда, валидни в България и Европейския съюз.

За да бъдат доволни всички клиенти, освен работно облекло деним в неговото многообразие и в традиционните размери, ние предлагаме и опцията „индивидуална поръчка”. Само трябва да ни донесете Ваша дреха, която искате да носите като работно облекло деним, и ние ще се погрижим за останало във възможно най-кратки срокове.

С изброените неща обаче не се изчерпва понятието работно облекло деним. Ние разглеждаме всяко работно облекло деним  в неговата съвкупност, за да можем да Ви облечем в онова здраво, модерно и удобно работно облекло деним, за което винаги сте мечтали. Именно затова предлагаме и шапки, тениски, обувки, работни ръкавици, ръкавици за заварчици, както и най-различни аксесоари – ципове, конци, копчета, ластици, мостри и други.

Отново за Ваше улеснение, на сайта ни сме направили и категория с нашата размерна таблица, за да можете да се ориентирате по-добре в избора на най-подходящото за Вас работно облекло деним.

 

РАБОТНО ОБЛЕКЛО ДЕНИМ И ДЕНИМ А-Я – ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ

 

Освен на нашия сайт, можете да намерите най-доброто за Вас работно облекло деним директно на място в магазина ни „Дънков свят”, намиращ се в гр. Казанлък, ул. "Генерал Столетов" № 12. Свържете се с нас по всяко време! Следете ни и във фейсбук и инстаграм – нищо чудно именно тук да намерите онова работно облекло деним, което винаги сте търсели. Деним А-Я сме тук, за да може Вие да се сдобиете с Вашето здраво, удобно и модерно работно облекло деним.

Доверете ни се и ние ще оправдаем Вашите очаквания!