Деним А-Я - професионализъм и индивидуален подход

Деним А-Я - професионализъм и индивидуален подход

 

ДЕНИМ А-Я  - ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД

 

Много хора днес остават с впечатлението, че денимът е предназначен само за създаването на т.нар. мода – дънки, якета, ризи, поли, рокли и други подобни артикули. Истината е, че в действителност дънковият плат е много здрав, удобен и модерен – това го прави изключително подходящ за изработката на работно облекло от дънков плат.

В зависимост от работната среда и спецификата на извършваната дейност, ние предлагаме на нашите клиенти най-подходящия плат за изработката на тяхното работно облекло от дънков плат. Самият плат е изтъкан в различни сплитки и обработен по множество начини. Познанията ни в тази сфера са изключително важни, защото най-вече от тях зависи Вие да се сдобиете с най-подходящото и удобно за Вас работно облекло от деним.

Ние изготвяме работно облекло от деним за Вас съобразявайки се със сезона и работата, която извършвате. Разполагаме с летни модели на всяко работно облекло от дънков плат, а също така и с ватирани модели за зимния период. Всички наши работните облекла са разработени съгласно нормите за безопасност на труда, валидни в България и Европейския съюз.

За да бъдат доволни всички клиенти, освен работно облекло от деним в неговото многообразие и в традиционните размери, ние предлагаме и опцията „индивидуална поръчка”. Само трябва да ни донесете Ваша дреха, която искате да носите като работно облекло от дънков плат, и ние ще се погрижим за останало във възможно най-кратки срокове.