Работен полугащеризон от Деним А-Я

Работен полугащеризон от Деним А-Я

 

РАБОТЕН ПОЛУГАЩЕРИЗОН ОТ ДЕНИМ А-Я

 

Нашата фирма  Деним А-Я  сме единственият производител на работно облекло от дънков плат в България. Имайки предвид естеството на основната ни дейност, наред с всички работни облекла, ние предлагаме най-здравият, удобен и модерен работен полугащеризон деним – това е работен полугащеризон от дънков плат, на който можете да се доверите безусловно.

Имаме над 15-годишен опит и редица предимства пред останалите фирми в текстилната индустрия като:

 

  • Високата функционалност
  • Отличната кройка
  • Използването на висококачествени материали
  • Специализираното третиране на дрехите (включително и на работен полугащеризон деним) след ушиването им

 

Произвеждането на работно облекло от дънков плат, независимо дали става въпрос за работен панталон, работен полугащеризон деним или друг тип артикул, е сложна и тежка задача. Основната причина за това е фактът, че дънковият плат е строго специфичен и трябва да се обработва (шиене, пране и т.н.) много внимателно – особено, ако от него си решил да правиш работен полугащеризон, панталон, яке, дънкова шапка или някакъв друг деним артикул, който не е свързан с модата.

Нашият модерен работен полугащеризон деним е съставен от 100% памук и има контрастни шевове.  Този работен полугащеризон е снабден с джоб на платката, разделен на две, с капак и закопчаване с две тик-так копчета, както и с два долни външни джоба, и един заден. Това обаче далеч не е всичко!

Традиционният работен полугащеризон от дънков плат на Деним А-Я притежава още ляв двоен инструментален джоб и десен страничен с капак и две тик-так копчета, а ластикът в талията и презрамките, и здравите катарами, правят нашия работен полугащеризон едно изключително удобно и здраво решение за извършваните от Вас ежедневни работни дейности.

Не на последно място искаме да споменем, че предлаганият от нас работен полугащеризон деним има подсилени колене с възможност за вмъкване на наколенки, както и подсилен подгъв с велкро.

Доверете се на нашия работен полугащеризон! Не пропускайте да разгледате и други подобни артикули на Деним А-Я като: