Деним А-Я - работно дънково яке

Деним А-Я - работно дънково яке

 

 ДЕНИМ А-Я - РАБОТНО ДЪНКОВО ЯКЕ

 

Замисляли ли сте се колко производители на работно дънково яке и въобще работно облекло от дънков плат има в България?

Веднага Ви отговаряме – само ние, Деним А-Я – единственият производител на работно облекло от деним (дънков плат) в страната ни. Фирма, която е в текстилната индустрия вече над 15 години и разполага с много сериозен опит и изключителен екип – екип, който може да се справи със спецификите на дънковия плат, които не са никак малко…

Нашето здраво, удобно и модерно работно дънково яке е съставено от 100% памук и има контрастни шевове, както и цип, покрит с пластрон. Работното дънково яке на Деним А-Я разполага още с горни джобове с капак и две тик-так копчета, долни дълбоки външни джобове и частичен ластик в колана, и маншета.

Доверете се на нашето уникално работно дънково яке! Не пропускайте да разгледате и други подобни артикули на Деним А-Я като: 

 

 

Освен на нашия сайт, можете да намерите най-подходящото за Вас работно дънково яке директно на място в магазина ни „Дънков свят”, намиращ се в гр. Казанлък, ул. "Генерал Столетов" № 12. Свържете се с нас по всяко време! Следете ни и във фейсбук и инстаграм – може тук да намерите онова работно дънково яке, което винаги сте търсели.

Деним А-Я сме насреща постоянно, за да може Вие да се сдобиете с Вашето здраво, удобно и модерно работно дънково яке!

Изберете нас и няма да съжалявате!