Деним А-Я предлагаме и работен дънков панталон

Деним А-Я предлагаме и работен дънков панталон

 

ДЕНИМ А-Я ПРЕДЛАГАМЕ И РАБОТЕН ДЪНКОВ ПАНТАЛОН

 

Здравият, удобен и модерен работен дънков панталон на Деним А-Я има контрастни шевове, два външни предни джоба и един заден, ляв двоен инструментален джоб. Опциите, които Ви предлага нашият дънков панталон от деним обаче не приключват с вече споменатото. Този работен панталон има десен страничен джоб с капак и две тик-так копчета, подсилени колене с възможност за вмъкване на наколенки, подсилен подгъв с велкро, частичен ластик в колана (6 броя гайки).

Доверявайки се нашия  уникален работен дънков панталон, Вие си гарантирате комфорт!

Не пропускайте да разгледате и други подобни артикули на Деним А-Я като: 

 

 

За да бъдат доволни всички клиенти, освен работен панталон от дънков плат в неговото многообразие и в традиционните размери, ние предлагаме и опцията „индивидуална поръчка”. Само трябва да ни донесете Ваша дреха, която искате да носите като работен панталон деним, и ние ще се погрижим за останало във възможно най-кратки срокове.

Ние изготвяме работен дънков панталон за Вас в зависимост от сезона и работата, която извършвате. Разполагаме с летни модели на всеки работен панталон от дънков плат, а също така и с модели за зимния период. Всички наши работните облекла са разработени съгласно нормите за безопасност на труда, валидни в България и Европейския съюз.