Ватиран дънков полугащеризон

Сподели Ватиран дънков полугащеризон

Следвайте ни във Facebook

Ватиран дънков полугащеризон


Продуктов код:
5
Размер:
44 - 62
Рейтинг:

Изпрати запитване за Ватиран дънков полугащеризон


ВАТИРАН ДЪНКОВ ПОЛУГАЩЕРИЗОН - ДЕНИМ А-Я СМЕ ГАРАНТ ЗА КАЧЕСТВО

Нашият модерен ватиран дънков полугащеризон разполага с контрастни шевове. Ватираният ни дънков полугащеризон е снабден с джоб на платката, разделен на две, с капак и закопчаване с две тик-так копчета, както и с два долни външни джоба, и един заден. Предимствата на нашия ватиран дънков полугащеризон обаче не приключват с вече споменатото!

Ватираният дънков полугащеризон на Деним А-Я притежава още ляв двоен инструментален джоб и десен страничен с капак и две тик-так копчета, а ластикът в талията и презрамките, и здравите катарами, правят нашия ватиран дънков полугащеризон най-удобното и здраво решение за Вашата работа. Не на последно място искаме да споменем, че ватираният ни дънков полугащеризон има подсилени колене с възможност за вмъкване на наколенки, както и подсилен подгъв с велкро. Този полугащеризон е съставен от 120/ 150 гр. вата с полиестерен или памучен хастар, прошита на ромбове.

Доверете се на нашия работен дънков полугащеризон! Не пропускайте да разгледате и други подобни артикули на Деним А-Я като: ватиран комплект от гащеризон и яке, работен дънков полугащеризон, работно дънково яке, ватирано дънково яке, работен дънков панталон, работен комплект DENIM - яке, панталон и шапка, както и всичко останало, което предлагаме.

Деним А-Я сме гарант за качество!

Ватиран дънков полугащеризон

Още работни облекла от дънков плат


logo
Сив работен комплект – гащеризон и яке
Сив работен комплект – гащеризон и яке...
logo
Работен комплект DENIM – яке, панталон и шапка
Работен комплект DENIM – яке, панталон и ......
logo
Работен дънков полугащеризон
Работен дънков полугащеризон...
logo
Ватиран дънков полугащеризон
Ватиран дънков полугащеризон...
logo
Ватирано дънково яке
Ватирано дънково яке...
logo
Сив работен гащеризон
Сив работен гащеризон...