Ватиран комплект от гащеризон и яке

Сподели Ватиран комплект от гащеризон и яке

Следвайте ни във Facebook

Ватиран комплект от гащеризон и яке


Продуктов код:
7
Размер:
44 - 62
Рейтинг:

Изпрати запитване за Ватиран комплект от гащеризон и яке


ВАТИРАН КОМПЛЕКТ ОТ ГАЩЕРИЗОН И ЯКЕ – ДОВЕРЕТЕ СЕ НА НАЙ-ДОБРИТЕ

Ватираният ни дънков полугащеризон, част от комплекта, разполага с контрастни шевове. Ватираният ни дънков полугащеризон е снабден с джоб на платката, разделен на две, с капак и закопчаване с две тик-так копчета, както и с два долни външни джоба, и един заден. Предимствата на нашия ватиран дънков полугащеризон обаче не приключват с вече споменатото!

Ватираният дънков полугащеризон на Деним А-Я от комплекта, включващ и яке, притежава още ляв двоен инструментален джоб и десен страничен с капак и две тик-так копчета, а ластикът в талията и презрамките, и здравите катарами, правят нашия ватиран дънков полугащеризон, в съчетание с ватираното ни дънково яке, най-удобното и здраво решение за Вашата работа. Не на последно място искаме да споменем, че ватираният ни дънков полугащеризон има подсилени колене с възможност за вмъкване на наколенки, както и подсилен подгъв с велкро. Този полугащеризон е съставен от 120/ 150 гр. вата с полиестерен или памучен хастар, прошита на ромбове.

Ватираното дънково яке, част от комплекта наред с ватирания дънков полугащеризон, е съставено от 100% памук и притежава контрастни шевове, както и цип, покрит с пластрон. Ватираното дънково яке на Деним А-Я разполага още с горни джобове с капак и две тик-так копчета, долни дълбоки външни джобове и частичен ластик в колана, и маншета. Това дънково яке има 120/ 150 гр. вата, с памучен или полиестерен хастар, прошита на ромбове.

Доверете се на най-добрите! Избирайки нашия здрав, удобен и модерен ватиран комплект от гащеризон и яке, Вие си гарантирате удобство, сигурност и спокойствие! Не пропускайте да разгледате и други подобни артикули на Деним А-Я като: работен комплект DENIM - яке, панталон и шапка, ватиран дънков полугащеризон, ватирано дънково яке, работно дънково яке, работен дънков полугащеризон, работен дънков панталон, както и всичко останало, което предлагаме!

Деним А-Я сме тук за Вас!

Още работни облекла от дънков плат


logo
Сив работен комплект – гащеризон и яке
Сив работен комплект – гащеризон и яке...
logo
Тениски с обло деколте FUJI
Тениски с обло деколте FUJI...
logo
Ватиран комплект от гащеризон и яке
Ватиран комплект от гащеризон и яке...
logo
Работен дънков полугащеризон
Работен дънков полугащеризон...
logo
Работен комплект DENIM – яке, панталон и шапка
Работен комплект DENIM – яке, панталон и ......