Ватиран комплект от гащеризон и яке

Сподели Ватиран комплект от гащеризон и яке

Следвайте ни във Facebook

Ватиран комплект от гащеризон и яке


Продуктов код:
7
Размер:
44 - 62
Рейтинг:

Изпрати запитване за Ватиран комплект от гащеризон и яке


ВАТИРАН КОМПЛЕКТ ОТ ГАЩЕРИЗОН И ЯКЕ – ДОВЕРЕТЕ СЕ НА НАЙ-ДОБРИТЕ

Ватираният ни дънков полугащеризон, част от комплекта, разполага с контрастни шевове. Ватираният ни дънков полугащеризон е снабден с джоб на платката, разделен на две, с капак и закопчаване с две тик-так копчета, както и с два долни външни джоба, и един заден. Предимствата на нашия ватиран дънков полугащеризон обаче не приключват с вече споменатото!

Ватираният дънков полугащеризон на Деним А-Я от комплекта, включващ и яке, притежава още ляв двоен инструментален джоб и десен страничен с капак и две тик-так копчета, а ластикът в талията и презрамките, и здравите катарами, правят нашия ватиран дънков полугащеризон, в съчетание с ватираното ни дънково яке, най-удобното и здраво решение за Вашата работа. Не на последно място искаме да споменем, че ватираният ни дънков полугащеризон има подсилени колене с възможност за вмъкване на наколенки, както и подсилен подгъв с велкро. Този полугащеризон е съставен от 120/ 150 гр. вата с полиестерен или памучен хастар, прошита на ромбове.

Ватираното дънково яке, част от комплекта наред с ватирания дънков полугащеризон, е съставено от 100% памук и притежава контрастни шевове, както и цип, покрит с пластрон. Ватираното дънково яке на Деним А-Я разполага още с горни джобове с капак и две тик-так копчета, долни дълбоки външни джобове и частичен ластик в колана, и маншета. Това дънково яке има 120/ 150 гр. вата, с памучен или полиестерен хастар, прошита на ромбове.

Доверете се на най-добрите! Избирайки нашия здрав, удобен и модерен ватиран комплект от гащеризон и яке, Вие си гарантирате удобство, сигурност и спокойствие! Не пропускайте да разгледате и други подобни артикули на Деним А-Я като: работен комплект DENIM - яке, панталон и шапка, ватиран дънков полугащеризон, ватирано дънково яке, работно дънково яке, работен дънков полугащеризон, работен дънков панталон, както и всичко останало, което предлагаме!

Деним А-Я сме тук за Вас!

Още работни облекла от дънков плат


logo
Ватирано дънково яке
Ватирано дънково яке...
logo
Работен дънков полугащеризон
Работен дънков полугащеризон...
logo
Ватиран дънков полугащеризон
Ватиран дънков полугащеризон...
logo
Сив работен гащеризон
Сив работен гащеризон...
logo
Сив работен комплект – гащеризон и яке
Сив работен комплект – гащеризон и яке...
logo
Обувки GLOBUS KOMFORT - ПОЛОВИНКА, НАБУК
Обувки GLOBUS KOMFORT - ПОЛОВИНКА, НАБУК...
logo
Обувки GLOBUS GRAFIT - НАБУК, БОТИ
Обувки GLOBUS GRAFIT - НАБУК, БОТИ...